Şanlıurfa’da 5 ilçede elektrik kesintisi!;

Şanlıurfa’da 5 ilçede elektrik kesintisi!

Şanlıurfa’da elektrik kesintisi olan ilçeler 17 Kasım 2023 Cuma günü DEDAŞ tarafından açıklandı. Yarın gerçekleşecek olan elektrik kesintileri ile ilgili güncel liste vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. DEDAŞ'ın açıklamasına göre 5 ilçede kesinti olacak. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? Şanlıurfa’nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi var? İşte 17 Kasım 2023 Cuma günü paylaşılan Şanlıurfa elektrik kesintisi listesi...

Şanlıurfa’da elektrik kesintisi olacak ilçeler haftanın son günü için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan son dakika açıklaması ile belli oldu. Şanlıurfa’da çok sayıda ilçe ve noktada arıza ya da bakım çalışmaları nedeniyle kesinti meydana geleceği aktarıldı. Çok sayıda vatandaş Şanlıurfa elektrik kesintisi listesini arama motorlarında sorguluyor. İşte 17 Kasım 2023 Cuma günün paylaşılan Şanlıurfa elektrik kesintisi listesi...

 

Şanlıurfa'da 17 Kasım 2023 Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve kesinti saatleri şu şekildedir:

 

SİVEREK: Eğriçay, Savucak, İleri, Eskihan, Avurtepe, Kavaklıdere, Söylemez, Gürakar, Kamışlı, Güzelpınar, Bardakçı, Karakoyun mahallelerinde Tahiroğulları Elektrik tarafından saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi olacak.

 

KARAKÖPRÜ: Küçüktülmen, Korukezen, İsaören, Tülmen, Kırkpınar, Mustafacık, Öğütçü, Büyükkargılı, Esemkulu, Yarımtepe, Günışık, Maşuk, Hisarlar, Çatak, Kevik, Tatarhüyük, Yalıntaş mahallelerinde KET ekipleri tarafından saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi olacak.

 

HALİLİYE: Günbalı, Apalı, Keserdede, Kısas, Emirler, Kahraman, Mamuca, Gülveren, Çekçek, Çukurdoruç, Güçlü, Osmanbey, Akçalı, Kepirli mahallelerinde KET ekipleri tarafından saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi olacak.

 

EYYÜBİYE: Karaali, Bayraklı, Karahisar, Nadire, Bulduk, Altıntepe, Yaşar, Horozköy, Kınalı, Akören, Üçkonak, Yarımsu, Havşanlı, Kesme, Güzelköy, Köseköy, İkiağız, Yenisu, Ballıca, Yazılıkavak, Karpuzlu, Bağlar, Asri, Çatallı, Dalbaşı, Çanakçı, Tepedibi, İbrik, Açıkyazı, Mamuca, Mehmetçik, Şenocak mahallelerinde KET ekipleri tarafından saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi olacak.

 

BİRECİK: Altınova, Tavşanören, Macunlu, Balaban, Hilalli, Gürkuyu, Günece, Beyburcu, Özmüş, Söğürtlen, Damlıca, Özveren, Karababa, Yeniakpınar, Günışığı, Akpınar, Meyanca, Böğürtlen, Boztepe, Sekili, Sumaklı, Kural, Cibinören, İnceler, Haydarahmet, Yuvacık, Yukarıyeniçağ, Dışlık, Ekenek, Ilgar, Uğurcuk, Yılmaz, Tüten, Saha mahallelerinde Gültepe KÖK binasından 3. seviye bakım çalışması sebebiyle saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum