Şanlıurfa polisinden bin 217 öğrenciye eğitim;

Şanlıurfa polisinden bin 217 öğrenciye eğitim

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin öğrencilere yönelik can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesi hakkında eğitimlere devam ediyor....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliği konusundaki önemli adımlarını genişleterek, lise çağındaki 1.217 öğrenciye yönelik eğitim çalışmalarına hız verdi. Yapılan açıklamaya göre, öğrencilere emniyet kemeri kullanımının önemi, güvenli geçiş yerleri, trafik ışıkları ve genel trafik kuralları konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.

 

Müdürlük, temiz bir toplum, güvenli bir gelecek ve düzenli trafik amacıyla gerçekleştirilen bu eğitim çalışmalarının, trafik kültürünün oluşturulması ve toplumun bilinçlenmesine önemli katkılar sağladığını belirtti. Özellikle lise çağındaki gençlerin bu konularda bilinçlenmesi, trafik güvenliğinin artırılması ve gelecekteki sürücülerin daha sorumlu bir şekilde hareket etmeleri hedefleniyor.

 

Açıklamada, şu ifadelere de yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen eğitimlerle, gençlerimizin trafik kurallarına uygun bir şekilde davranmaları, emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda bilinçlenmeleri ve güvenli geçiş yerlerini doğru kullanmaları hedeflenmektedir. Bu çabalarla, şehrimizde trafik güvenliğini artırarak, kazaların önlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz."

 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu çabaları, toplumun genç kesimine yönelik gerçekleştirdiği bilinçlendirme çalışmalarıyla trafik güvenliği konusunda farkındalığın artmasına katkı sağlıyor.


urfanatik

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum