İmren güzellik merkezi ile kaliteli güzellik;

İmren güzellik merkezi ile kaliteli güzellik

Şanlıurfa hilvan da açılan ve kısa sürede beğeni toplayan İmren güzellik merkezi müşterilerin memnuniyetini kazanarak tam puan aldı. Kadın ve erkek ayrı olmak üzere hizmet veren İmren güzellik merkezi dünya kadınla kadın bakımla güzeldir diyerek müşterilerine en iyi kalitede hizmet vermeye başladı...

 İmren güzellik merkezi hizmette kaliteyi sağlamak adına şu prensipleri  ilke edinmiştir;

Gelişen teknolojiyi  yakından takip edip,  en etkin cihaz  ve yöntemle hizmet vermek.

Doğru teşhis ve yöntemleri  kullanarak müşteri beklentilerine cevap verebilmek.

Güler yüzlü , insan onuruna saygılı ve samimi sıcak bir ortamda hizmet sunmak.

İnsan sağlığı konusuna hassas yaklaşımlarla hijyenden ödün vermemek.

Müşteri memnuniyetinin  en önemli motivasyon kaynağımız  olduğu farkındalığını yaratmak.

Yaptığı hizmetlerle şubelerini büyümeye ve gelişmeye özen göstermek

İmren güzellik merkezi hizmetleri ve faydaları;

G5 Masajı vücudun her bölgesinde uygulanabilen, özellikle de üst bacak, popo ve kalça bölgelerinde uygulanan, zayıflama ve toparlamada etkili selülit masajı cihazıdır.

Bölgesel zayıflama; Vücudun belli bölgelerinde bulunan fazla yağları yakmak için kullanılan uygulamadır. Fazla kilosu bulunan kişiler hemen zayıflamak ister.

Cilt bakımı vücudumuzu sararak onu koruyan cildimiz, sürekli olarak dış etkenlere maruz kalır. Bu nedenle kolayca yıpranır. Cilt bakımı; cildin dış etkenler nedeniyle kaybettiği nem, esneklik ve ışıltıyı geri kazandırmayı amaçlar.

Lazer Epilasyon sayesinde insanlık tarihi kadar eski olan “istenmeyen tüyler” sorunundan kısa süre içinde, acısız, ağrısız bir şekilde kurtulmak mümkün olabiliyor. Epilasyon, istenmeyen tüylerin tam da köklerine belli dalga boylarında ışın verilmesiyle kılların köklerinin deforme edilmesi, köklerin kurutulması işlemidir. Kıllar, köklerinden besin alıp çıktıklarına, uzadıklarına göre kılların kökleri tahrip edilince yeniden çıkmaları da engellenmiş oluyor.  Neredeyse yaşam boyu mücadele edilmesi gereken istenmeyen tüylerden epilasyon sayesinde yaklaşık 1 ya da 1 buçuk yıl içinde 5 -8 seansta tamamen kurtulabilmek mümkün olabilmektedir.

Kirpik lifting; kirpiğinize dışarıdan herhangi bir ekleme yapılmadan, kıvırma ve boyama işlemidir. Halk arasında kirpik kıvırma olarak da adlandırılmaktadır. Bu sayede kirpikleriniz daha hacimli, uzun ve kavisli bir görünüme kavuşuyor.


Adres ve iletişim;,

Karacurun mah. 9.sk no 11 hilvan/şanlıurfa 

0538 918 0663

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum