Şanlıurfa’da öğretmenler yarın iş bırakıyor;

Şanlıurfa’da öğretmenler yarın iş bırakıyor

İstanbul'da yaşanan ve bir okul müdürünün ölümüyle sonuçlanan olayın ardından öğretmen sendikaları, tepkilerini göstermek amacıyla iş bırakma eylemi kararı aldı. Şanlıurfa’da da öğretmenler yarın iş bırakıyor....

İstanbul'da yaşanan ve okul müdürünün ölümüyle sonuçlanan olay sonrasında öğretmen sendikalarından iş bırakma eylemi kararı geldi.

Öğretmenlerden derse girmeme ve iş bırakma eylemi kararları geldi.

Şanlıurfa’da da Hürriyetçi Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Hürriyetçi Eğitim Sen) 10 Mayıs Cuma günü iş bırakacaklarını duyurdu.

Sendikanın Şanlıurfa şubesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Eğitim çalışanlarına karşı giderek artan şiddet olayları maalesef bu gün can almış ve  İstanbul'da bir öğretmenimiz katledilmiştir. Bu acı hadisenin akabinde Hürriyetçi Eğitim Sen, diğer sendikalara yaptığı çağrıyı bu gün de tekrarlamış ve her sendikayı iş bırakmaya davet etmiştir. Neyse ki bazı sendikalar bu çağrıya kulak vererek eylem kararı almışlardır. Biz de Hürriyetçi Eğitim Sen olarak 10 Mayıs Cuma günü ülke genelinde iş bırakma eylem kararını almış bulunuyoruz. Eğitim çalışanlarımız huzura kavuşana kadar durmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz. Tüm eğitim çalışanlarımızı Cuma günü eylemimize bekliyoruz”.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum