Büyükşehir depremzedelerin eksikliklerini gideriyor;

Büyükşehir depremzedelerin eksikliklerini gideriyor

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık deprem 10 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olurken arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığı Şanlıurfa’da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi depremden etkilenen vatandaşların ellerinden tutmaya devam ediyor....

Şanlıurfa’da depremin meydana geldiği andan itibaren gerek sahada gerekse güvenli konaklama alanlarında vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tüm ekibiyle koordineli bir şekilde deprem sonrasında yapılması gerekenleri bizzat yönetti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi SUKAY Sosyal Tesislerinde hazırlanan kumanyalar gönüllü ekiplerinin gayretleriyle paketlenerek güvenli alanlarda bulunan vatandaşlara ulaştırıldı. ‘Şimdi yaraları sarma zamanı’ diyerek vatandaşların yanında yer alan, Beyazgül cansiperane bir şekilde çalışan ekibine ve gönüllü ekiplere teşekkür etti.

Sosyal tesislerde herhangi bir eksiklerinin olmadığını ifade eden vatandaşlar Beyazgül ve tesislerde çalışan ekibe teşekkür ederek sürecin koordineli bir şekilde ilgi ve alakayla yönetildiğini aktardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül daha sonra depremzedelere kumanya hazırlanan bir başka sosyal tesis olan GAP Vadisi Sosyal Tesislerine giderek burada sürdürülen üretim çalışmalarını yerinde inceledi.

GAP Vadisi Sosyal Tesislerinde güvenli ve sıcak ortamda yaşadıkları korkunun izlerini silmeye çalışan vatandaşlar tüm ihtiyaçlarının karşılandığını, çocuklarının hasta olduğu zaman ekipler tarafından hastaneye götürüldüğünü belirterek Beyazgül’e ekibinin ilgi ve alakalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum