Başkan Canpolat Her Zaman Halkın Yanında;

Başkan Canpolat Her Zaman Halkın Yanında

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bir fotoğraf karesi üzerinden algı yapmak isteyenlere cevap verdi. Canpolat, ortaya çıkan görüntünün art niyetli kişiler tarafından kesildiğini belirtti...

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde belediye, depremin ardından kurduğu kriz masasıyla depremzedelerin yanında oldu. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tüm iş makineleriyle göçük yaşanan 7 bölgede çalışmalara katılırken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de depremzedelerin yanında oldu. Şanlıurfa'da depremden en çok etkilenen ilçenin 82 ayrı noktasında kumanya, çorba, ekmek, su gibi temel insani malzemeler dağıtan Haliliye Belediyesi, 24 çalışma esasıyla hizmetlerini devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü İpekyol, Şair Şevket, Sultan Fatih, Şair Nabi ve Veysel Karani mahallelerini ziyaret etti. Görevli personelden bilgi alan Başkan Canpolat, belediyenin tüm araç ve personeli ile depremin yaralarını bir an önce sarmak için sahada olduklarını kaydetti.


AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile birlikte Şanlıurfa’da depremzedeleri ziyaret ettiği esnada bir depremzedeyle yaptığı sohbet sonrası oluşan tebessüm algıcılar tarafından kullanılmaya çalışıldı.

Depremin ilk saatlerinden itibaren depremzedelerin yanında olan Canpolat, Urfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile beraber mağdur vatandaşları ziyaret ediyordu. Depremzedelerle birlikte konuşan Canpolat, bir video karesi üzerinden linç yağmuruna tutulmaya çalışıldı.

‘ALGICILAR YİNE İŞ BAŞINDA’

Art niyetli kişilerin yine iş başında olduğuna dikkat çeken Canpolat,”Ortaya çıkan görüntü art niyetli kişilerin fotoğrafı kesmesi sonrası oluşmuş ve farklı noktalara çekilmiştir. Biz orada bir depremzedeyle sohbet ederken tebessüm ettik, vatandaşla birlikte olduğumuz anlar sadece biz varmış gibi göstermeye çalıştıklar.”dedi.


11NİSAN HABER

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum