Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi yeni başkanını seçiyor;

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi yeni başkanını seçiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan milletvekilliği için görevinden istifa etmesinin ardından, Belediye Meclisi bu hafta yeni başkan vekilini seçecek. Kaytan’ın yerine kimin meclis başkan vekili olacağı merak ediliyor. Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti kanadında 4 aday olduğu öğrenilirken, diğer partilerin adayları ile ilgili net bir bilgi yok. Peki, meclis başkanlığı için adaylığını açıklayan meclis üyeleri kimler?...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için 16 Mart’ta görevinden istifa etti.

Kaytan’ın istifa etmesinden sonra yeni başkan vekilinin kim olacağı merak konusu oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi yarın Nisan ayı ilk oturumu için toplanacak. Toplantıda yeni meclis başkan vekilinin seçilmesi bekleniyor.

MECLİS BAŞKAN VEKİLLİĞİ İÇİN KİMLER ADAY OLDU?

Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti kanadında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, A.Kenan Kayral, A. Haşim İnan ve Serdar Şeyhanlıoğlu’nun aday olduğu öğrenildi.

Diğer partilerin adayları ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum